OGŁOSZENIE 20050720

Nr DPS-II-230/2/05/M
OGŁOSZENIE
o przetargu nieograniczonym do 60.000 euro.

I. Zamawiającym jest Dom Pomocy Społecznej w Białowieży, 17-230 Białowieża, ul. Centura 2, woj. podlaskie, tel./fax. (0-85) 68-12-424.
II. Zamówienie będzie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego.
III. Specyfikację istotnych warunków zamówienia, zwaną dalej SIWZ można otrzymać w Domu Pomocy Społecznej w Białowieży, ul. Centura 2, w pok. Nr 39 (kierownik) lub w pok. Nr 48 (sekretariat), albo za pośrednictwem urzędu pocztowego po dostarczeniu wniosku o jej przekazanie. SIWZ będzie przekazywana nieodpłatnie.
IV. Przedmiotem zamówienia jest „Dostawa mięsa, produktów mięsnych, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Białowieży” zgodnie z Załącznikiem do niniejszego ogłoszenia.
V. Zamawiający nie dopuszcza możliwości złożenia ofert wariantowych i częściowych.
VI. Termin wykonania zamówienia: trzy lata od daty podpisania umowy.
VII. Opis warunków udziału w postępowaniu:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w Art. 22, ust.1 oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie Art. 24 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2004 r. Nr 19, poz.177 ze zm.).
VIII. Opis sposoby dokonywania oceny spełniania tych warunków.
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana przez zamawiającego na podstawie przedłożonych przez wykonawców dokumentów i oświadczeń.
IX. Zamawiający nie będzie żądał od wykonawców wniesienia wadium.
X. Kryteria oceny ofert:
• Cena brutto – 100 %.
XI. Oferty należy złożyć w Domu Pomocy Społecznej w Białowieży, 17-230 Białowieża, ul. Centura 2, pok. Nr 48 (sekretariat) w terminie do dnia 21 czerwca 2005 r. do godz. 9,oo.
XII. Termin związania z ofertą:
Wykonawca pozostaje związany ofertą przez 30 dni licząc od dnia terminu składania ofert t.j. do dnia 20 lipca 2005 r.
Białowieża, dnia 31.05.2005 r.
________________________________________
ZAŁĄCZNIK
do OGŁOSZENIA o przetargu nieograniczonym na: „Dostawę mięsa, produktów mięsnych, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Białowieży”.
I. PRZEDMIOTEM ZAMÓWIENIA jest:
„Dostawa mięsa, produktów mięsnych, wędlin i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Białowieży” w/g podanego niżej asortymentu i orientacyjnej ilości dostaw w ciągu roku.
II. Ilość mięsa, produktów mięsnych, wędlin i drobiu w dostawie tygodniowej wynosi około 60 kg.
III. Zapotrzebowanie ilościowe może ulec zmianie z przyczyn obiektywnych (zwiększenie się lub zmniejszenie liczby osób korzystających z wyżywienia).
IV. Grupa w CPV:
• mięso, produkty mięsne (CPV 15100000-9),
• wędliny (CPV 15131130-5),
• drób (CPV 15112000-6).
1. Wołowina bez kości - 197 kg,
2. Schab wieprzowy z kością – 326 kg,
3. Golonka wieprzowa z/k– 30 kg,
4. Mięso drobne wieprzowe – 1010 kg,
5. Szynka wieprzowa z kością – 508 kg,
6. Łopatka wieprzowa z/k - 277 kg,
7. Karkówka wieprzowa z/k – 236 kg,
8. Biodrówka wieprzowa– 10 kg,
9. Żeberka wieprzowe paski – 19 kg,
10. Boczek wieprzowy surowy – 132 kg,
11. Podgardle wieprzowe – 59 kg,
12. Nerki wieprzowe – 2 kg,
13. Serca wieprzowe – 15 kg,
14. Wątroby wieprzowe – 45 kg,
15. Płuca wieprzowe – 70 kg,
16. Głowy wieprzowe – 30 kg,
17. Nogi wieprzowe – 16 kg,
18. Koście wieprzowe rurkowe – 504 kg,
19. Ozory wieprzowe – 10 kg,
20. Smalec wieprzowy – 303 kg,
21. Słonina wieprzowa – 113 kg,
22. Kurczaki świeże – 50 kg,
23. Udka z kurczaka świeże – 1070 kg,
24. Jelita grube wieprzowe – 140 kg,
25. Skrzydełka z kurczaka świeże – 8 kg,
26. Jelita cienkie wieprzowe – 250 kg,
27. Żołądek wieprzowy – 2 kg,
28. Filet z indyka – 10 kg,
29. Skóra z kurczaka – 5 kg,
30. Polędwica wieprzowa – 1 kg,
31. Łopatka wieprzowa bez kości – 10 kg,
32. Wołowina tatarowa – 25 kg,
33. Wątrobiana – 8 kg,
34. Pasztetowa – 122 kg,
35. Salceson biały – 204 kg,
36. Salceson czarny – 9 kg,
37. Kaszanka – 142 kg,
38. Kiełbasa parówkowa – 355 kg,
39. Kiełbasa zwyczajna - 45 kg,
40. Kiełbasa lanschmit – 42 kg,
41. Kiełbasa krakowska parzona – 33 kg,
42. Baleron wędzony – 2 kg,
43. Kiełbasa biała surowa – 40 kg,
44. Polędwica drobiowa – 12 kg,
45. Parówki śląskie – 129 kg,
46. Kiełbasa kanapkowa – 202 kg,
47. Martadela – 15 kg,
48. Klops wieprzowy 160 kg,
49. Szynka drobiowa – 1 kg,
50. Mielonka drobiowa – 64 kg,
51. Karczek wędzony – 0.5 kg,
52. Kiełbasa salami – 0,5 kg,
53. Polędwica sopocka – 0,5 kg,
54. Filet z kurczaka – 58 kg,
55. Martadela drobiowa – 4 kg,
56. Przysmak wieprzowy – 1 kg,
57. Kiełbasa podsusz. z indyka – 1 kg,
58. Szynka gotowana – 1 kg,
59. Baleron gotowany – 3 kg,
60. Kiełbasa podwawelska – 2 kg,
61. Pasztet wieprzowy pieczony – 132 kg,
62. Rolada z indyka – 81 kg,
63. Galantyna z kurczaka – 4 kg,
64. Pasztet drobiowy – 17 kg,
65. Szynka drobiowa mielona – 1 kg,
66. Kiełbasa szynkowa – 90 kg,
67. Przysmak z indyka – 1 kg,
68. Kurczak w galarecie – 1,5 kg,
69. Szynka prasowana – 9 kg,
70. Rolada drobiowa – 1 kg,
71. Pieczeń wyborowa – 8 kg,
72. Szynka wieprzowa gotowana – 3 kg.

 


Szablon_DPS szablon Joomla 2.5